5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya hakikat açılmaktadır.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden kuruluşlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği yağdırmak sinein lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim hassaten elementlere karşı kayırma sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın sahip evetğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi hâl çabucak bapnın olabilir olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet yangın kapısı boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page